YAM YAM HENGELO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1006 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Yam Yam Hengelo. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 19:54 Goed gevulde wraps en lekker vers
26 nov 2022 om 10:36 Heerlijk gegeten!! Dank jullie wel!
23 nov 2022 om 19:40 Aardappels waren slap en niet gekruid. Kapsalon was lekker. Alleen jammer dat je geen optie krijgt voor sla etc. Had graag wat minder gehad Bezorging was snel!
12 nov 2022 om 19:35 Duurde zeer lang eten was al koud
7 nov 2022 om 23:50 Normaal beoordeel ik niet maar dit is de zoveelste keer dat ik een extra saus niet geleverd heb. Laten we eerlijk zijn wie gaat nou bellen om te vragen naar die ene extra saus als het eten er al is die je meteen gaat opeten.
7 nov 2022 om 20:45 Super lekker
1 nov 2022 om 20:07 Lekkere lachmachuns goed belegd met verse salade
1 nov 2022 om 18:43 Ik weet niet waarom het steeds misgaat bij Yam-Yam; Je besteld kip, en je krijgt rund. Het lijkt mij toch niet meer dan een kwestie van lezen?! Als dit nou de eerste keer was had ik geen reactie gegeven. Maar je kunt toch lezen?!
27 okt 2022 om 20:04 Eten was goed vonden het alleen aan de koude kan
27 okt 2022 om 10:08 All time favo van de kids. En ze hebben gelijk hoor. Het is nooit afwijkend qua kwaliteit en dat is een hele knappe prestatie
20 okt 2022 om 19:07 Lekker!
19 okt 2022 om 20:35 Prima